Η AgnoFisi

Η AgnoFisi είναι μια σύγχρονη Μονάδα Οικοτεχνικής Παρασκευής και Συσκευασίας Αγροτικών Προιόντων, εγγεγραμμένη στο Μητρώο Οικοτεχνίας με αριθμός έγκρισης ΚΗΜΟ GR93000875. Έχει έδρα το χωριό Κούμοι, στο Ρέθυμνο Κρήτης, και οι συντελεστές της χρόνια τώρα ασχολούμαστε με την παραγωγή ελαιολάδου, μελιού, ξηρών καρπών και άλλων αγροτικών προϊόντων, καθώς και την καλλιέργεια, συλλογή, επεξεργασία και συσκευασία αρωματικών βοτάνων και αφεψημάτων.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονο και πιστοποιημένο εργαστήριο παρασκευής και τυποποίησης των προιόντων μας, εφαρμόζουμε συγκεκριμένες διαδικασίες ελέγχων ποιότητας για κάθε προιόν σε όλα τας στάδια επεξεργασίας και συσκευασίας του και διαθέτουμε τα προιόντα μας μέσω επιλεγμένων συνεργατών αλλά και απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας με αποστολές σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των παραγγελιών σε προσιτές τιμές και η καταξίωση της ποιότητας και των προδιαγραφών των προιόντων μας τόσο στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά καθιστώντας την AgnoFisi μία συνεχώς αναπτυσσόμενη μονάδα. Βασικός μας στόχος είναι να σας προμηθεύουμε με ποιοτικά προιόντα, υψηλής γευστικής και διατροφικής αξίας, μέσα από συνεχείς ελέγχους ποιότητας κάθε παραγόμενης παρτίδας.

Το εργαστήριο μας