Παραγγελίες – Αγορές

Διαδικασία παραγγελίας

Βήμα 1: Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε. Μπορείτε να ελέγξετε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας, ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη εικόνα στην επάνω δεξιά γωνία. Μόλις τελειώσετε τα ψώνια σας, πηγαίνετε στο καλάθι αγορών σας και κάντε κλικ στο “ΤΑΜΕΙΟ” για να ξεκινήσει η διαδικασία της παραγγελίας.

Βήμα 2: Υπάρχουν διαθέσιμες δύο επιλογές:

α) Οι υφιστάμενοι πελάτες – συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

β) Νέοι πελάτες –  Έχετε την επιλογή να αγοράσετε “σαν Επισκέπτης” εάν δεν επιθυμείτε τα στοιχεία σας να αποθηκευτούν στη βάση μας ή επιλέξτε το “Δημιουργία Λογαριασμού” για να εγγραφείτε ως νέος πελάτης.  Στη α) περίπτωση θα πρέπει να εισάγετε όλα τα στοιχεία σας κάθε φορά που αγοράζετε από το AgnoFisi.gr ενώ στη β) ως ήδη εγγεγραμμένος πελάτης, τα στοιχεία σας θα είναι άμεσα διαθέσιμα ενώ επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα καταχώρησης πολλαπλών εναλλακτικών διευθύνσεων παράδοσης καθώς και διατήρηση λίστας αγαπημένων (favorites).  Σημειώστε ότι ανεξαρτήτως της  επιλογή σας, τα στοιχεία των καρτών σας δεν αποθηκεύονται ποτέ από την AgnoFiisi για λόγους ασφαλείας.

Βήμα 3: Στοιχεία χρήστη, διεύθυνση αποστολής & τιμολόγησης: συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες που ζητούνται. Σας συνιστούμε να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες στο προφίλ σας, έτσι ώστε να εμφανίζεται αυτόματα κάθε φορά που κάνετε μια παραγγελία.

Βήμα 5: Τρόπος πληρωμής – επιλέξτε την προτιμώμενη μέθοδο.  Οι διαθέσιμες επιλογές είναι:

  • Mε Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα – Η πληρωμή μπορεί να γίνει με την χρήση της Πιστωτικής ή Χρεωστικής σας κάρτας.
  • Πληρωμή μέσω PayPal – Εφόσον έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να πληρώσετε μέσω του PayPal.
  • Με άμεση τραπεζική κατάθεση – Κάντε τις πληρωμές σας με απευθείας κατάθεση/μεταφορά στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN: GR17 0171 3740 0063 7401 0304 996. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID παραγγελίας σας και την επωνυμία σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού
  • Mε αντικαταβολή – Η πληρωμή θα γίνει με μετρητά κατά την παράδοση των εμπορευμάτων στην μεταφορική εταιρεία. Γίνονται δεκτές παραγγελίες με αντικαταβολή μόνο για παραδόσεις εντός της Κρήτης

Βήμα 6: Γενικοί όροι χρήσης – για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να τσεκάρετε το σχετικό κουτάκι, επιβεβαιώνοντας ότι συμφωνείται με τους Όρους & Προϋποθέσεις χρήσης του AgnoFisi και τους αποδέχεστε.

Βήμα 7: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε τρία emails από εμάς.

Το 1ο e-mail: Ενημέρωση με όλα τα στοιχεία και προϊόντα που επιλέξατε κατά την παραγγελίας σας.  Αυτό το e-mail επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας έχει παραληφθεί σωστά.

Το 2ο e-mail: Ενημέρωση ότι η πληρωμή σας έγινε δεκτή.  Για πληρωμή με κάρτα το email αποστέλλεται εντός το αργότερο 10 λεπτών (συνήθως άμεσα) από την πληρωμή σας. Για τραπεζική κατάθεση ή μέσω PayPal, μόλις τα χρήματα εμφανιστούν στο λογαριασμό μας.  Εάν επιλέξατε Αντικαταβολή δεν θα λάβετε σχετικό email.

Το 3ο e-mail: Επιβεβαίωση Αποστολής – θα σας αποσταλεί όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στην μεταφορική και θα περιλαμβάνει τον κωδικό παρακολούθησης της πορείας της (tracking number) καθώς και την ημερομηνία παράδοσης στο χώρο σας (συνήθως την επόμενη ημέρα για ελληνικούς προορισμούς).